Projectinrichting

Wist u dat u de corporate identity van uw onderneming in nog veel meer onderdelen van uw inrichting kunt laten terugkomen? Denk bijvoorbeeld eens aan binnen- en buitenzonwering die volledig ontworpen is in de huisstijl! Of denk aan uniek ontworpen vloerafwerkingen!

neem contact op

Identity4U beschikt over een eigen installatieservice die in staat is om ieder project tot een succesvol einde te brengen. Handig! Hierdoor is het mogelijk om met en enkel aanspreekpunt een project volledig uit te voeren.
Wij zijn transparant. Zo weet u precies waar uw budget naartoe gaat in het gehele proces.
Zelf producten bestellen en installeren? Dat kan natuurlijk ook! Klik HIER en bekijk de producten.
Meer weten en/of een vrijblijvend kennismakings- en informatiegesprek? Neem dan CONTACT met ons op.

Op het gebied van projectinrichting heeft Identity4U veel kennis in huis. Wij zijn in staat om projecten in zijn geheel uit te voeren en te managen, van eerste ontwerpen tot de fysieke oplevering.
Identity4U heeft goede samenwerkingsverbanden met producenten van allerlei soorten harde- en zachte vloeren, entreevloeren, systeemvloeren, binnenzonwering, buitenzonwering, raamfolie, meubelbekleding, interieurbekleding en kantoorbenodigdheden. Ook ruwe bouwproducten voor vloeren en benodigde gereedschappen behoren tot ons assortiment.