Het concept Identity4U

Identity4U is dé totaaloplossing op het gebied van advies, ontwerp, ontwikkeling, management en uitvoering van alle fysieke en online uitingen die de corporate identity van een organisatie dragen.

Bekijk onze services

Over Identity4U

Onze kracht zit hem in de compleetheid van het product- en dienstenpakket, de kennis, ervaring, vakkunde, onze unieke aanpak op het gebied van projectmanagement, het hebben van één aanspreekpunt en onze specifieke nazorg (zo leveren wij een complete projectrapportage voor toekomstig gebruik). Als opdrachtgever kunt u kiezen uit een Full Package Deal, een Custom Package Deal of een Service. In totaal beslaat het Identity4U concept 11 complete services.

De founders

Identity4U is een concept welke door twee oud-studenten SBRM is bedacht in 2012. Anthony Clifford (online marketeer en eigenaar van mediabureau Sensia Media) en Leroy Lutterman (Commercieel manager en mede-eigenaar van familiebedrijf Lutterman Projectinrichting) kwamen met de gedachte of het mogelijk zou zijn om de expertises van deze twee personen samen te brengen tot een product die uniek is in de zakelijk markt. Identity4U werd geboren. Na jaren van ontwikkeling is Identity4U in 2015 klaar om gelanceerd te worden in de markt.
Wat Identity4U zo bijzonder maakt? Klik HIER.

Anthony Clifford
Anthony Clifford Online marketeer en eigenaar van mediabureau ”Sensia Media”
Leroy Lutterman
Leroy LuttermanCommercieel manager en mede-eigenaar van familiebedrijf Lutterman Projectinrichting

De kracht van Identity4U

Wat maakt Identity4U bijzonder en een goede partner om mee samen te werken.

  • Identity4U ontzorgt u als opdrachtgever door het gehele project te managen en te implementeren. Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor het complete project.
  • De naadloze overgang tussen fysieke producten en diensten en online diensten kunnen identiteitsconcepten zowel fysiek als online dezelfde juiste identiteit naar de doelgroep uitstralen en zo een krachtige juiste impuls geven aan de koopbereidheid van de doelgroep.
  • Wij bestaan uit een team van specialisten die ieder gespecialiseerd zijn in een specifieke service van Identity4U. Het team bestaat uit zowel jonge en creatieve specialisten als zeer ervaren specialisten met veel vakkennis.
  • Doordat ons vakgebied bestaat uit 11 service/expertises zijn wij breed inzetbaar. Vanaf schetsontwerpen tot aan het fysiek realiseren en opleveren van een project kunnen wij onze opdrachtgevers bijstaan.
  • Onze wijze van projectmanagement is bijzonder doordat alle specialisten in het gehele proces betrokken zijn en elkaar ondersteunen. Hierdoor fine tunen we het project al voordat de uitvoering start.
  • Na oplevering leveren wij een volledig rapport met belangrijke details van het project.
  • De collectieve kennis, ervaring en vakkunde van het team is bijna grenzenloos. Hierdoor is het bepalen van een optimaal resultaat gegarandeerd.

Wat Identity4U zo bijzonder maakt? Klik HIER.

Voor wie?

Identity4U creëert oplossingen voor alle commerciële en non-profit organisaties die zoeken naar een partij die hen kan ondersteunen bij het feitelijk realiseren van plannen op het gebied van corporate identity uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van een fysieke winkel met een naadloze verbinding naar een webshop. De fysieke winkel en de webshop roepen dezelfde emotie/gevoelens op bij de doelgroep wat de koopbereidheid stimuleert.

Identity4U is ook interessant voor partijen die hun corporate identity uitingen willen verbeteren/veranderen om zo een betere emotionele meerwaarde te creëren bij haar doelgroep. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij zouden kunnen betekenen.

Daarnaast ontwikkelt Identity4U specifieke oplossingen voor de herontwikkeling van kleinschalig en middelgroot onroerend goed. Doormiddel van gebiedsontwikkeling en gebouwontwikkeling kunnen nieuwe functies aan gebouwen toegekend worden.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tot slot kunnen opdrachtgevers bij Identity4U terecht voor projecten die vallen binnen onze expertises. Bent u zoek naar een getalenteerde online marketeer, een ontwerper voor uw bedrijfsinterieur of een vakkundige interieurbouwer? Identity4U heeft binnen haar services een enorme schare aan professionals met ruime kennis en ervaring.