Duurzaamheid en MVO

Identity4U hecht grote waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aspecten als deze zijn een belangrijke trend in het zaken doen en is noodzakelijk om onze wereld ook in de toekomst leefbaar te houden.

Bekijk onze services

Identity4U en duurzaamheid

  • Identity4U zet zich actief in om bestaande gebouwen een nieuwe functie te geven door een bijdrage te leveren aan de herontwikkeling en realisatie daarvan. Dit doen wij bij sterke voorkeur met duurzame producten en diensten. Door out of the box te denken en bij herontwikkeling ook te kijken naar gebiedsontwikkeling kunnen bestaande gebouwen een nieuwe functie krijgen die bijdragen aan het maatschappelijke belang.
  • Identity4U heeft bij de start-up al de beschikking over een groot netwerk. Dit komt met name door de achtergrond van de oprichters (Anthony Clifford en Leroy Lutterman). Zij willen zich graag inzetten om leer-werkplekken te creëren voor jong en oud talent.
  • Identity4U spant zich in om een pakket te ontwikkelen waarbij startende ondernemers en ondernemers uit het MKB met een beperkt budget de kans krijgen om hun corporate identity plannen te vertalen naar realiteit.
  • Identity4U heeft een schat aan kennis op het gebied van duurzame producten en diensten die gebruikt kunnen worden bij de fysieke inrichting. Een concreet voorbeeld zijn Cradle to Cradle producten. Met het toepassen van deze producten op een duurzaam verantwoorde wijze kan Identity4U wezenlijk bijdragen aan de circulaire economie. Opdrachtgevers kunnen duurzaamheid nu wezenlijk integreren in hun bedrijfsvoering. Uiteraard worden bij de toepassing van duurzame producten ook certificatie afgegeven.