Bouw en interieurbouw

Naast een verbouwing is een interieurbouw enorm belangrijk om de gewenste emotie te creëren bij de doelgroep. Een interieur die volledig ontwerpen in de stijl van een concept zorgt voor een juiste beleving bij een product of dienst.
Identity4U heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om binnen uw budget een passend interieur te ontwerpen.

neem contact op

Identity4U kan het gehele project van eerste ontwerp tot een met de fysieke oplevering en nazorg voor u leveren.
Identity4U wil een transparante samenwerkingspartner zijn. Hierdoor bent u gegarandeerd van een optimaal eindresultaat die past binnen uw budget. Wij zijn helder in de toelichting op de kosten en het inzichtelijk maken van het gehele proces.

Meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem CONTACT met ons op.

Door kennis en een groot netwerk is er bijna oneindig veel mogelijk op het gebied van interieurbouw. Of het nu gaat om een balie of een volledig winkelinterieur, Identity4U is in staat om ieder project tot een succesvol einde te brengen.

Tijdens het gehele proces is er regelmatig contact tussen ons en u als opdrachtgever. Hierdoor is het mogelijk om tussentijds te fine tunen en het project volledig naar uw wens te laten uitvoeren. Een bijkomend voordeel voor u is dat u samenwerkt met één aanspreekpunt tijdens het gehele proces.